BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 28, 2012

kita bila lalu dekat tempat tuhh,
kita teringat awak.
setiap detik bersama awak adalah perkara yang terindah buat saya
saya sayang awak.
dan
saya tau..
awak tak sayang saya.
itu ketentuan yang saya kena terima.
tapi takpa.
terima kasih sebab ada masaa.
hang dengan saya hari tuhh.
best lahh masa tuhh. 

Wednesday, December 28, 2011

DAMN !

haii , yea . lagi sekali , kita jumpa lagi .
pertama sekali ,
saya nak tanyaa kenapa bila saya suka seseorang , saya sukar nak dapat suka itu balik ?
dan apabila kita disayangi, kenapa orang yang sayang kita , tak dapat sayang tu balik ?
huh . pelik kan ayat . tetapi itulah yang berlaku ke atas saya . saya nak disanyangi dengan orang yang saya sayangi . *full 'sayang'
err , saya sebenarnya ada jumpa satu budak nie , dekat fb . DAMN lawa ! serius lawa . hh . tp , 
susah lahh nak dapat budak nie . ssah sngat . HAHA ,
da lahh . malas nak cita banyak banyak . nnty orang bace ,kate gedik pulak . HEE !


KBAI~

                                                                                                                                          muahh*

Monday, December 19, 2011

missing .

awak , awak .
saya rindu awak .
rindu nak post something dekat wall awak .
rindu blogging . rindu facebooking .
kita sebenarnya , tak tau ape perasaan kita dekat awak .
saya tau siapa yang baca post kita , mesti menyampah .
saya memang suka membuat orang menyampah .(*hobi*)
kalau awak nak tau . saya sekarang dengar lagu yang awak suka .
lagu yang mungkin 'dulu' saya tak suka . HAHA .
tapi kan awak .
sekarang , sila saya bukak wall awak .. saya rasa lain . bukan macam dulu .
saya rasa awak sudah berubah . saya mula gelisah . saya rasa ,
awak da lupa kan saya . awak ; senang nak lupakan saya .
saya ber'perasaan' dekat awak .mungkin awak tidak tau , mungkin awak sukar nak ambil tau .
saya rasa tidak susah nak 'kot' . mungkin saya saja yang ter ikot ikot perasaan saya .
perasaan yang tidak ke mana . pernah tak , sesiapa dengar . -hilangrasacinta-greyskymorning- . fav song kot . hmm , awak . kita bersama kea ? saya tak nak perasaan yang saya pendam . hacur kerana perempuan macam awak . saya tak nak semua perempuan merana kerana awak . awak ingat tu . saya pernah cakap dekat awak . jangan kecewakan saya . sebab , awak tak tau ape yang akan datang dekat awak nanti . mungkin saya akan buat ape yang awak tak sangke saya kan buat . HAHA , psycho gila kan . saya terlalu sayang kan awak . mungkin awak saja yang tidak sedar . tolonglahh , bagi tau saya . awak cintakan saya kea tidak . saya terlalu cintakan awak . jangan bagi saya kecewa . saya tak nak rasa sendiri @ tepuk seblah tangan . tolong okayy !

Friday, November 25, 2011

smalam , aku makan dkat sbelah pertonas . tauke kedai tu name dye abg jaapar .. hmmm , time aku dtg tu ,,
ad sorang perempuan .warne merah .. alaalayuna . comel lahh . dalam hati aku berkata , lau aku dpat budak nie , mesti best giler . aku agak jatoh hati jgak lahh , dkat minah nie .. mane tak nye , minah lawa , cute plak tuw . hui !
lepas tu , lepas makan , aku balek lahh , kan ..
sesudahaku balek , aku on fb .. bila kau on fb . ramai lahh , online . aku pun chat lahh , dgn satu minah nie . lawa lahh jgak . agak lama kita berdua berborak , sampai pkol 3 pagi lahh . haha . da tuu , dye tetibe tanye aku ,
"kau ad mkan luar tak td ?"
aku ckp ,
"ad, apsal ?"
dye ckp ,
"tak adelahh , aku mcm ad nmpak kau td , maybe slah kot"
EYYY ! minah cantek nie rupanya . dlam hati aku berbisik ,
"kau mmg jodoh aku ,syg !"
start detik tu , aku rase aku da cinta dkat dye . haha , ini lah dikatakan , cinta muka buku .



Wednesday, November 23, 2011

oh , haha .

heyy , hello .

agak bosan lahh , hari ni .

agak nye , sbap kau tak ade .

knape kau tk ade ? aku rindu kau 

dtg lahh , sinie . ingat nk borakborak , cite psal hidup kite ,

bosan plak bila tk tnye kau , da mkn ke blom . bosan gilerr taww !

يا ، من ك تو ، يج أكو نك ك اونلين ؟

paham tk ? 

hahaha , best nye guna tulisan nie . haha .

test

test

Saturday, November 19, 2011

batin lah rosak .

aku tk tau mane aku dpat idea nk tulis tajuk nie .
sejak kwan aku ckp psal maen futsal hari rabu nie .
aku skarang mengarut jea taw .
tk tau knape .
hahaha .
suka gelak
:DD