BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 25, 2011

smalam , aku makan dkat sbelah pertonas . tauke kedai tu name dye abg jaapar .. hmmm , time aku dtg tu ,,
ad sorang perempuan .warne merah .. alaalayuna . comel lahh . dalam hati aku berkata , lau aku dpat budak nie , mesti best giler . aku agak jatoh hati jgak lahh , dkat minah nie .. mane tak nye , minah lawa , cute plak tuw . hui !
lepas tu , lepas makan , aku balek lahh , kan ..
sesudahaku balek , aku on fb .. bila kau on fb . ramai lahh , online . aku pun chat lahh , dgn satu minah nie . lawa lahh jgak . agak lama kita berdua berborak , sampai pkol 3 pagi lahh . haha . da tuu , dye tetibe tanye aku ,
"kau ad mkan luar tak td ?"
aku ckp ,
"ad, apsal ?"
dye ckp ,
"tak adelahh , aku mcm ad nmpak kau td , maybe slah kot"
EYYY ! minah cantek nie rupanya . dlam hati aku berbisik ,
"kau mmg jodoh aku ,syg !"
start detik tu , aku rase aku da cinta dkat dye . haha , ini lah dikatakan , cinta muka buku .



0 comments: